D
Reserveren zomerhuis
Nog geen nieuws beschikbaar.

Geniet van de prachtige omgeving!

Egmond aan Zee ligt zeer centraal en binnen een uur zijn de meeste attracties en plaatsen te bereiken. Dus als het weer een keertje niet mee zit of als u even genoeg hebt van het strand en de duinen, kunt u vele uitstapjes maken in de directe omgeving.

Alkmaar

Alkmaar is de grootste plaats in de directe omgeving van Egmond aan Zee en ligt op ca. 10 km. afstand. Met de auto bent u binnen 15 minuten in de stad, waar veel parkeergelegenheid is.
Alkmaar is bekend om de kaasmarkt ende vele oude gebouwen. Lees meer >>>

 

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland met de vele grachten en mooie bezienswaardigheden ligt op ca. 40 km afstand. Met het openbaar vervoer (bus+trein) is het in een uurtje te bereiken. Hier kunt u terecht voor vele beroemde musea, dierentuin en vele andere attracties. Lees meer >>>

 

Zaanstreek- Zaanse schans

De Zaanse Schans is één van de toeristische toplocaties van Nederland. Het is een unieke woon- en werkbuurt met musea, molens, winkels, oude ambachten, restaurants, een informatiecentrum en een rondvaartdienst. Deze buurt geeft een uitstekend beeld van de Zaanstreek in de zeventiende en achttiende eeuw. Tussen de traditionele houten huizen, pakhuizen en windmolens krijgt men op de Zaanse Schans het gevoel terug te zijn in lang vervlogen tijden. De Zaanse schans ligt op ca. 25 km afstand.